Selecteer een pagina

Diensten

Wij bieden een compleet pakket van diensten aan voor uw badkamer.

Totaalconcept

Onze bedoeling is zowel de particuliere markt, en de projecten te voorzien van een erkend stuk vakwerk. Onze kwaliteit is dat wij een totaalconcept bieden. Stel dat u een badkamer wil laten opknappen of geheel nieuw gaat aanschaffen, dan hoeft u zich geen zorgen meer te maken over allerlei planningen.

Onze Diensten

Ontwerp
Installatie en nazorg
Grootformaat tegels
Benacci Keralit
totaalpakket

Geïnteresseerd?

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op.

info@schrabadkamers.nl

0522 85 99 29

 

Badkamer ontwerp

Wij ontwerpen, samen met u, de badkamer die bij u, uw budget en de beschikbare ruimte past. Uw badkamer wordt een plek om te genieten en tot rust te komen.

Installatie en nazorg

Bij Schra badkamers kunt u niet alleen uw badkamer laten ontwerpen, wij installeren de badkamer ook graag voor u. onze vakkundige installateurs nemen u graag al het werk uit handen als het gaat om de installatie van uw badkamer. Onze monteurs verzorgen desgewenst de complete inrichting en/of renovatie van uw badkamer of toilet, inclusief alle voorkomende werkzaamheden; van vloer tot plafond. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het leggen van pvc vloeren

Totaalpakket

Alle werkzaamheden aan uw (nieuwe) badkamer blijven binnen een bedrijf. Dus niet alleen de installatie van sanitair en het zetten van tegels maar bijvoorbeeld ook de installatie van de verlichting en de verwarming is bij ons in goede handen.

Als u het wilt, nemen de vakmensen van Schra badkamers u alle zorg uit handen. Van slopen van de oude badkamer tot en met de complete installatie van uw nieuwe droom badkamer. Inclusief alle sanitair, wandtegels, vloertegels, radiatoren en vloerverwarming.

Grootformaat tegels

We zijn gespecialiseerd in het installeren van grootformaat tegels. Hierdoor zijn er minder voegen zichtbaar in het tegelwerk en geeft het een moderne uitstraling.

 

 

Benacci keralit

Wij zijn nu ook installateur van Benacci Keralit. Deze watervaste panelen zijn eventueel over de oude tegels heen te zetten, met een minimaal ruimteverlies. Dit komt doordat de panelen maar 4mm dun zijn. 

Eén partij voor uw badkamer

{

Schra badkamers is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen en betegelen van alle sanitaire ruimtes, en tegelvloeren zowel binnen als buiten. Na ruim 15 jaar actief te zijn geweest als mede eigenaar en oprichter van een tegel en sanitair bedrijf ben ik deze weg ingeslagen.

- Egbert Schra